Novinka – náramek BoB

Dnes vám přinášíme další z naší série korálkových stavebnic, která vznikla ve spolupráci s našimi přáteli Na Spirále.

Dnes vám opět přinášíme oblíbenou korálkovou stavebnici – tentokrát se můžete těšit na náramek složený z drobných šitých korálků Beads of Bohemia podle návodu od skvělé Ivony Šuchmannové (návod byl použit se svolením autorky a je určen pouze pro soukromé použití).

Ve stavebnici najdete přehledný návod v elektronické podobě a kompletní balíček materiálu k výrobě náramku (viz foto) – tedy matroš na výrobu sedmi kusů šitých korálků, doplňkové korálky ke kompletaci (8mm a 3mm kuličky nebo ohňovky), bižuterní lanko a kovodíly k jeho zakončení (kaloty, karabinku, zamačkávací rokajl, spojovací kroužky) – a to vše v luxusním nerezovém provedení! Tyto kovodíly jsou hypoalergenní a můžete si být jisti, že během nošení neztratí barvu či lesk, tak jak se to u obyčejné bižuterie občas stává.

A jak už je u nás tradicí, sada neobsahuje jehlu a nit na šití z korálků. Pokud již s korálky pracujete, určitě obojí najdete doma, pokud zatím s korálky nepracujete, můžete si jehly i nitě na místě dokoupit – s výběrem vám rádi pomůžeme.

Cena jedné stavebnice je 250,-

Stavebnice je vhodná pro mírně pokročilé a zdatnější začátečníky. Pokud jste s korálky ale zatím nikdy nepracovali, doporučujeme si nejdříve prostudovat náš seriál návodů „Začínáme s korálky“, zejména pak díl věnovaný šitému šperku či některé z našich jednodušších šicích projektů. Co se kompletace týče, vřele doporučujeme také další díly ze série „Začínáme s korálky“, třeba ten o práci s lankem, o ketlování nebo o dalších návlekových materiálech.

Celkem pro vás máme připraveno deset barevných kombinací, viz foto níže.

Jo, a jenom připomínáme – pokud to k nám máte z ruky a nemůžete si pro svůj kit přijít osobně, napište nám na e-mail, bude-li vaše vyhlídnutá barevná kombinace „skladem“, rádi vám ji pošlem poštou 😉 V objednávce prosím uveďte číslo vybrané barevnosti dle fotografii níže.