Novinka – náušnice „Madeira

A jedeme dál! Máme pro vás další z našich oblíbených korálkových stavebnic – tentokrát si dáme náušnice „Madeira“ podle naší dvorní šíčky Nely. Sady pro vás máme zatím připraveny v osmi barevných variantách (viz galerie na konci příspěvku). V ceně sady je materiál (korálky) na výrobu jednoho páru náušnic – včetně doplňkových korálků ve tvaru kapky + podrobný návod v elektronické podobě. Cena stavebnice je 100,-.

Sada neobsahuje jehlu a nit na šití korálků a kovodíly ke kompletaci – víme jak to s těmi kovodíly chodí, někdo radši ladí barvy bižuterních kovů přesně ke korálím, jiný raději sáhne po nerezu, někdo rád afroháčky, jiný zase puzety … takže tady to tentokrát necháme na vás, s tím že kovodíly si doplníte dle toho, co sami rádi nosíte. S případným výběrem kovodílů či základních šicích potřeb vám samozřejmě rádi poradíme.

Stavebnice je vhodná pro začátečníky. Pokud jste s korálky ale zatím nikdy nepracovali, doporučujeme si nejdříve prostudovat náš seriál návodů „Začínáme s korálky“, zejména pak díl věnovaný šitému šperku.

Jo, a jenom připomínáme – pokud to k nám máte z ruky a nemůžete si pro svůj kit přijít osobně, napište nám na e-mail, rádi vám ho pošlem poštou 😉 Níže najdete fotky všech aktuálně dostupných variant, v případě objednávky nám prosím zašlete čísla vybraných sad.