Novinka – mini startovací sada

Blíží se nám sváteční období a jak dobře víme, maraton se sháněním dárků bývá občas trochu děsivý. Proto jsme pro vás připravili další novinku – mini startovací sadu, dárkový balíček s pruženkou a mixem mačkaných korálků na šňůrkách.


Tuto sadu ocení všichni milovníci tvořivé zábavy. Pro práci s pruženkou nepotřebujete žádné nářadí ani komponenty – stačí jenom zavázat a máme hotovo, zvládnou to bez problémů i děti nebo naprostí začátečníci, kteří s korálky doposud nikdy netvořili.
V balíčku najdete jedno balení pruženky (cca 15 metrů, což vám vystačí skutečně na spoustu, spoustu tvoření 😉 ) a třináct šňůrek s barevně sladěnými mačkanými skleněnými korálky. A jak už je to u nás zvykem, je to všechno první jakost a česká výroba.
A to vše v atraktivním dárkovém balení. Však uznejte sami, ono to těm korálkům na šňůrkách zatraceně sluší 😉

Cena mini startovací sady je příznivých 130 korun. Což znamená, že oproti samostatně zakoupenému materiálu získáváte tři návleky korálků zdarma. A to se vyplatí 😉

A když už jsme u toho – pokud jste na lovu kreativních dárků, u nás v obchůdku určitě budete mít z čeho vybírat, od jednoduchých korálkových stavebnic na drobné šperky a dekorace přes dárkové balíčky s materiálem na vánoční ozdoby až po velké „all-inclusive“ dárkové sady se vším, co si může korálkářka přát 😉