Balíčky s materiálem na vánoční ozdoby

Dneska jsme celé dopoledne usilovně kutili, vymýšleli, skládali a balili … a vykoumali jsme pro vás balíčky s materiálem na výrobu vánočních ozdob.

V balíčku najdete kompletní materiál, který potřebujete pro výrobu pěti vánočních ozdob … od drátěných základů až po poslední drobný rokajl.  Pro úspěšnou kompletaci vánočních ozdob budete ještě potřebovat kleště nebo lepidlo. Ty už ale nejsou součástí sady – pokud je ještě doma nemáte, bude potřeba je dokoupit zvlášť.

Sady jsou skutečně vymazlené do posledního detailu, pečlivě barevně sladěné, barevné kombinace ozkoušené (na prodejně si můžete prohlédnout i vzorky ;)), takže víte, do čeho jdete. Nemusíte ztrácet čas vybíráním a experimentováním. Cena sady se odvíjí od použitého materiálu – většinou se vejdete do 250,-, ale můžete sáhnout i po luxusní sadě s broušenými kapkami za 375,-

Výše zobrazené fotky jsou pouze ilustrační – aktuální nabídka dárkových sad se může lišit dle naší aktuální nabídky. Vzorky si můžete prohlédnout u nás na prodejně.

Jo – a mysleli jsme na všechno – i na dárkové balení. Takže pokud potřebujete ještě před Vánoci vyřídit nějaký svátek nebo narozeniny a nebo sháníte nějaký zábavný dárek k Mikuláši (výrobu vánočních ozdob zvládnou i šikovnější děti a taková správná tvořivá duše bude mít z tohoto balíčku mnohem větší radost než z obligátní hromady sladkostí, to mi věřte 😉) , bude tohleto ta správná volba 😉 No a pokud už pomalu začínáte shánět dárky k Vánocům, chystáme pro vás ještě jednu fantastickou dárkovou novinku … sledujte náš web nebo stránky na Facebooku, ať vám nic neunikne 😉