Novinky – Vánoce jsou za dveřmi!

Do obchodu jsme doplnili následující zboží:

Drátěné kostry na vánoční ozdoby – pokud jste stejně tak jako my propadli vánočnímu korálkovému tvoření, musíte je mít – snadno a jednoduše na ně navlékněte korálky a vytvořte si tak svou vlastní originální vánoční dekoraci.

Dárkové sady – Sháníte-li kreativní dárek pro dítě a nebo chcete udělat radost začínající korálkářce, neuděláte chybu pokud sáhnete po naší dárkové sadě. Sada je vhodná zejména pro začátečníky a děti a obsahuje různé druhy korálků (převažují tradiční české skleněné korálky a rokajl zn. Peciosa, mohou se objevit také korálky z mušlí, dřeva, kamenů či jiných materiálů …), základní bižuterní kovodíly a návlekový materiál. Každá sada je originál, dvě zcela stejné sady u nás nenajdete.

Dárkové poukazy – hledáte-li vánoční dárek pro náročnou korálkářku, nejlepším řešením je náš dárkový poukaz. Hodnotu poukazu si můžete zvolit sami a obdarovaná osoba si v našem obchůdku pak sama vybere přesně to, po čem její kreativní srdce touží. Více info o dárkových poukazech zde.

Sady kleští – a pak že praktické dárky nedokáží udělat radost … do prodejny jsme doplnili populární „výhodné“ sady kleští v klasickém i „mini“ provedení – klasická sada za 290,-, klasické kleště jednotlivě – 100,-, mini sada – 165,-

Celé hejno andělů  – andílci prostě letí a proto u nás naleznete nejen širokou nabídku „stavebnic“ s materiálem potřebným na výrobu přívěsku s andílkem, ale také velké množství samostatných komponentů k jejich výrobě.

Ultrasuede – umělý semiš, látka používaná k začišťování zadní strany vyšívaných šperků – v černé, šedé, hnědé, béžové, zelené a modrošedé barvě.

Kabošony – oblíbené kabošony s motivem obličejů, ručně modelované z polymerové hmoty Fimo